Beautiful Summer ’12

Officieel is het natuurlijk nog geen zomer. Maar de Beautiful Freaks-redactie zal de komende twee weken maar beperkt aanwezig zijn en wij willen de luisteraar niet met lege handen achterlaten, dus hebben we er toch voor gekozen om de zomer dit jaar iets vroeger te laten beginnen. Denk dat niemand daar problemen mee heeft. Vanaf nu stijgt de gemiddelde temperatuur elke week met 3 graden Celcius, dus dat betekent dat deze compilatie als wij terugzijn al te beluisteren is op het balkon met een glaasje limonade met ijsklontjes. De keuze was weer moeilijk, dus deze twintig vrolijke liedjes van diverse artiesten zijn ongetwijfeld niet het enige waar je deze zomer warm van wordt, maar wat ons betreft vormen ze een uitstekende basis om op terug te vallen. Kortom, geniet van je zomer met Beautiful Summer ’12. O ja, het prachtigeartwork is natuurlijk van A. Andreas!

1. The Maccabees – Pelican
2. Yukon Blonde – My Girl
3. The Beatles – She Loves You
4. Beck – Gamma Ray
5. Danger Mouse & Daniele Luppi – Two Against One (ft. Jack White)
6. Jack White – Love Interruption
7. Luise Pop – Fat Yellow Moon
8. St. Vincent – Cheerleader
9. Guided By Voices – Teenage FBI
10. Blur – Clover Over Dover
11. Wilco – Can’t Stand It
12. Noah and the Whale – Instrumental I
13. Isbells – Elation
14. First Aid Kit – Emmylou
15. Best Coast – Summer Mood
16. R.E.M. – A Month of Saturdays
17. Cage the Elephant – In One Ear
18. Spiritualized – Hey Jane
19. Lana Del Rey – Summertime Sadness
20. Massive Attack – Unfinished Sympathy

-- Beautiful Freaks, April 26, 2012