Local Natives Full Band

Daar is ie dan eindelijk, Abels concertverslag van de Native Locals Local Natives! Dus lees snel verder!


Nadat de Local Natives (een kleine vijfmansband uit LA) het podium een kwartier te laat hadden betreden begonnen ze zoals je van een rock band verwacht: een harde start, muzikaal niet het schoonste in de kleine zaal maar met de sfeer zat het goed.

Local Natives gitaristThe Local Natives leek een hippiebandje met ietwat foute kleding, harde gitaren en een drummer op de achtergrond.
Terwijl Caspar en ik een beetje in de muziek kwamen deden ze dat zelf ook, het concert werd steeds beter (en harder). De kleine zaal haar mogelijkheden werden ver overstegen maar het publiek ging helemaal los, op de harde beats op je lichaam afgewisseld met gevoelige stukjes van de gitarist, een drummende leadzanger en drie gitaristen was dit een erg leuk concert.
Het concert liep tot een einde, een prachtig, afwisselend, hard einde. Toen de Local natives het ”laatste” nummer speelde was het een en al genieten, toen zij voor de 2e keer het podium op kwamen, waren het 7 te korte minuten, zowel voor hun als voor ons.

Wij waren zeer tevreden over dit concert (het kostte immers maar 12 euro en het was 80 minuten genieten in de kleine zaal). Ik ben zelfs ietwat lyrisch, maar dat moet ook wel als je zo’n sfeervol concert hebt gehad.